Stjärnorna gnistra och glimma.

Glad lucia idag. Vi var uppe i ottan och körde vårat spexade luciatåg för de nya som går utbildningen. Vi hade en manlig, blond och lockig lucia, även manliga tärnor, kvinnliga sjärngossar, en vanlig tomte, renen rudolf med både framdel och bakdel, två rappande pepparkakor, en julgran och ett paket. Vi sjöng fint också, hade listigt bytt ut namnen i mamma kysste tomten till några av instruktörernas namn, mycket uppskattat. Vi hade också vänt upp och ner på dikten midvinternattens köld är hård, sen var det även solo (lugn inte av mig)och olika skalor. Det var jättekul, längesen man fick gå i något lussetåg.


Amanda Jensen spelade på HC i torsdags, vi var inte helt festsugna så vi tog bilen dit och hem. Hon var grym, snygg och så kaxig. Hade synligt uppenbart fått några äpplejuiceshots innanför den lilla slinkiga klänningen, men trots eller tack vare det var det riktigt skön musik.


Börjar jobba på måndag, få lite hållpunkter i denna flytande tillvaro. Har varit underbart att ha det såhär, gå u pp i lagom tid, ta några åk, äta lunch, sitta och hänga några timmar, kanske ta en vända till gymmet, en sväng med bilen eller några åk till och sen bara slappa eller kanske festa till det lite grann. Ska bli jättekul att börja jobba, ska ha privatlektioner och två stycken snöbollegrupper. Snöbollarna är de minsta, minsta på skidor, mindre än tre år och antingen jättesöta eller jätteledsna. Det man kämpar för är att de ska hålla sig söta. Hoppas bara att rullbandet fungerar, deras lift, brukar leka att det är en buss eller tåg så de får tuffa och säga tut-tut med sina små munnar.


Var nere i byn häromdagen, köpte lövbiff på extrapris, pass på tänkte jag. Har aldrig lagat lövbiff i hela mitt liv men jag bara stekte i småbitar med olja och vinäger och det blev jättegott. Äter även mycket rotsaker, i olika konstelationer. Idag ingen vidare lagamatlust så då kanske de får gå råa.

Kramar till alla. Ni får gärna höra av er. Trevligt med kommentarer, även de väldigt anonyma som nästan inte går att gissa sig till vem avsändaren kan vara......



                                                      
                                                      

                        
 


Kommentarer
Postat av: Din syster

söt strutlucia du är!

puss

2008-12-15 @ 15:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0