24 september och man behöver vantar när man cyklar.

Ute på andra sidan förkylningsträsket. Tack för det. Att snarka i vaket tillstånd för att näsan är täppt, sår under näsan för man har snytit sig med willys billigaste toapapper var femte minut. Förkylning kan ju vara misär alltså. 
 
Nu känner jag smaket på kaffet igen, firar det med att dricka några koppar extra. 
 
Var i skolan idag och gjorde nästan ingenting. Gick hem och gjorde nästan ingenting. En jämn aktivitetsnivå. Kanske en aning låg.
 
Premiärtestade min ugn istället. Den fungerade. Blev glad. Åt lax med ruccola. Är ganska bra på maträtter med få ingredienser. Typ kyckling och keso. Ägg och keso. Makrill, morot och keso. Alternativt med något av tillbehören avokado, paprika eller mathavre. 
 
Ja det var väl det. Nu ska jag flytta på några meningar i mitt arbete och sedan gå på kesoinköpspromenad till coop avenyn. 
 
Vi hörs!
 
 

tankar en trisstess och förkylningsdag.

Det sämsta med att vara förkyld. att vara förkyld. och att inte kunna röra på sig. Och det här med att inte känna smak. fan vad tråkigt. Har gjort en kopp kaffe dubbelt mått och hjälper det. nej. känner endast en förnimmelse av kaffesmak. får endast springa på toaletten dubbelt så mycket, och det blir rätt mycket. tur jag inte har mer än typ 2,5 steg.
Det kunde ju bli ett straff, smaklöshet. Istället för fotboja. Du döms enligt brottsbalken 15:15 för misshanel till smakbortfall 15 år. Det skulle ju ganska garanterat hålla mig från att slåss. fast sverige har ju lämnat kroppstraffen, för ganska länge sedan. Och hur skulle man liksom organisera det hela. man kan ju nog inte operera tillbaka smaken, då faller den idividualpreventiva tanken om att straffet ska hinda brottslingen från att återfall i brott - när smaken är borta kan man ju inte riskera att få den förlorad igen. Hmm, tål att tänkas på. Eller kanske inte alls.
 
 

RSS 2.0