ordåterkomst.


 Tillbaka på bloggen igen.


I en ny stad.
I Lund i ett studentrum. Helt blank. Alla mina fina saker står här. Har foton på mina älskade när jag vaknar. Det ligger trädgårdsäpplen i fönstret. Det är mycket känslor. En lång och bergochdalbanig dag igår. Världens bästa föräldrar och syster hjälpte och tröstade när det kändes tungt på ikea. Det var tomt när de lämnat. Alla grejer på golvet. Ensamt var det. Sen kom några vänliga korridorsgrannar och bjöd på ett glas vin och det kändes lite bättre. Sen telefon med kärleken och det kändes bättre mer.
Har fått in alla kläder i garderoben och under sängen, mycket kläder, tack för att under sängen lådor finns. Börjat pyssla och tagit en lång promenad i staden idag. Lund är en trevlig stad, kullerstensgator och små gamla, söta hus och björnbär alldeles intill vägen. Dock för svåråtkomliga för att plockas. Vänder fram och tillbaka på tanken att detta är var jag ska bo nu. Permanent är lite läskigt. Här har jag mitt liv samlat på 20,4 kvadratmeter med dusch och toa där det inte finns vändplats.
Gymmet ligger nära, det är bra, längtar efter att få bli riktigt svettig och lycklig på en spinningcykel.

Försöker vara positiv när det känns ensamt, när man saknar och när sälen-skilsmässo ångest ibland kommer krypande.


Men det blir bra det här som M sa. Snön finns kvar. Man har jullov som studerande. Familjen är bara en tågresa bort. Rummet är ljust och snart börjar skolan. Jag ligger på en väldigt bred säng och virkar något blått till M.

 
Home is where your heart is.


RSS 2.0