Brott är en gärning som är beskriven i denna balk......

Elin sigvardsson är bra. Det är roligt att lyssna på musik som man liksom får från andra. Då kan man tänka och undra vad de tänkt på när de lyssnade på just den där låten.

 

Igår satt jag på balkongen och brände mig röd på bröstet, idag är det regn och deppväder och det har snöat. Och jag har ont brevid en visdomstand. Och jag saknar alla jag tycker om.


Jag har ägnat efetrmiddagen med att sätta färg i min lagbok, lite som att fylla i en målarbok. Fast det är inte prinsessor eller elefanter jag fyller i utan lagen om rättsspykiatriskt vård eller paragrafen för vållande till annans död. Men boken blir liksom lite trevligare när den är kladdig av rosa och blå överstrykningspenna.
Och Selma är ett fint namn.

  
Idre och en skrattig kväll i backen med en ketchupflaska och bästa kompisgänget.


hejhej hej.

Jag kommer inte riktigt ihåg när jag skrev sist. Det var nog ett tag sedan. Det har varit påsk och det var mysigt hemma med hela familjen och ägg hela dagen lång.

 

Också har jag varit några dagar i sälen med sol och blå himmel. Abstinensen var påtaglig både efter slasksnö och en långhårig kille. Så när det behövdes en skidlärare några dagar så var rullväskan inte svår att få fram. Efter 4 dagar i garderoben…… Så jag fick vara där och njuta av den världen när den är som allra, allra bäst.. Var en sväng i Lofsdalen som tävlingsåskådare och supportade i en brassestol och brände min näsa tysksalami röd, av den självlysande varianten. Jag som skrattat åt solkräm när man åker skidor fick snällt svälja och smörja fint. Var skidlärare lite lagom, stöttade och hejjade på när det skulle sökas skola i den andra världen, cyklade, solade, grillade på altanen och åkte skidor i sorbetsnö. I liftspåren som för nästan typ ett år sedan. Tiden går fort när man har roligt.

 

Den gick inte fort när jag skulle åka hem igen. Först vänta på lunshstället á la lastbilschaffistypen i Malung. Konstaterade att Malung inte är överst på listan över platser att bosätta sig på när vi sett deras otrevliga tågstation med stängd väntsal i regn och ungdomar som snattade godis både på ica och på hemköp. Efter det buss och tåg och tåg som aldrig ville ta slut.

 

 

Nu ska det studeras en massa och snart firas sista april med en massa skoj i en stad som är himla bra när det är vår.

 

 

Ikväll är det lite fest, börjas med pizza ute, med tema fallskärmshoppare. Har en sönderklippt vaxduk på ryggen.

 


RSS 2.0