Think outside the box.

Kanske det bästa man kan göra. Jag tolkar det lite just nu.

 

Jag tänker. Gör bara det du vill. Var bara den du vill. Strunta i osynliga regler och abstrakta normer som omringar fast ingen vet var de kommer ifrån. Sånt man ska göra. Sånt alla gör. Det är verkligt skönt att vara själv ibland en helgkväll. Fast det är ju inte riktigt okej att säga det högt. Ha mjukisbyxor med knän på och stora raggsockar, kolla på den där dokumentären ingen annan vill se och gå och lägga sig när man är trött.  För på fredag dricker man alkohol tills lördagen blir en dag att riva ur almanackan. Våga stå för det.
Leta efter kläder du inte skulle använda egentligen. Typ en chockrosa tröja. För det inte är du. För det är skrikigt. Och det sticker ut. Det sticker i andra när någon sticker ut. Våga ha kläder ingen annan förstår men som du förstår. Runda glasögon är snyggt. Fast inte alla fattar att man är före sin tid och inte tjugo år efter. Var dig själv. Och gå lite utanför dig själv. Ha bara tre ingredienser på tallriken om du vill, bry dig inte om att man också kan laga en paj med massa olika färger. Det gör inget att den vita färgen inte täcker precis överallt. Och det är okej att vilja ha allt i vitt. Fast det blir färglöst. Det är fint att ha rött på läpparna en tisdag. Nyfiken är bra.

 

Man ska vara nyfiken på hur det är att ha det sådär man fantiserar om. Att vara sådär man egentligen vill. People die when curiosity goes.


Kommentarer
Postat av: Siri

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

2011-05-07 @ 18:31:50
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0