Bara Älskart.

Måste bara fortsätta med att säga hur bra sommaren är och tala om att det är total uberlyx att kunna stanna och plocka vildhallon när man är ute och springer. Varför har vi inte sommar lite mer jämt?Vad jag också tänker på just nu är vilken färg jag ska måla min cykel i.  Babyljusblå kanske, eller turkos, men röd är också fint.

                             
                             
                             
                             

Ibland får man bada, så kan det gå.

Jag totalt bara älskar det. Att ligga på en klippa eller en brygga med hav och himmel helt blått omkring. Vara lite blöt i håret, lite sträv av salt och känna hur solen bränner i ansiktet. Det är hur himla underbart som helst.

 

Det är det bästa jag gör just nu. Läser en bok eller lyssnar på lillasysters musik och tänker att det enda som hade kunnat vara bättre är om en kille legat bredvid.

 

Så är det.

 

Sen jobbar jag en del, jag jobbar hos killarna på boendet ganska mycket men jag är glad när jag går dit och skrattar när jag är där.

 

 

Jag har äntligen fått ner min lilla båt till vattnet efter kapellsyande och segellagande. Idag har vi varit ute tillsammans och jag fick bada lite grann när vi fastnade i leran. Men när vi väl kommit ut ur hamnen hade vi skoj.

 

Och på fredag ska jag tältcampa med en massa tjejer. Några av mina allra bästa tjejkompisar. Vi ska tälta på en camping i Tylösand, dricka rosé och skratta.

 

Så jag har det ganska bra, då är det liksom mer okej när det kommer tråkiga saker. Har man mycket sol är det lättare att ta en regnig dag ibland.

 

 


sommaren är bra tänker jag.

Man kan ha det väldigt bra på en sjö också. Havet är havet. Men en sjö kan vara näst bäst. En stark tvåa.

 

Man kan ligga på en båt med mjuka dynor och nästan somna i solnedgången och sedan bada, pussas och äta smörgåsar med jordgubbar till efterrätt. Jag har lärt mig att det kan bli väldigt varmt på en sjö. Det blåser inte lika mycket som på ett hav. Så varm så att man måste bada huvudet för att orka finnas. Fast kör man båten väldigt snabbt fläktar det lite. Men det är inte lika mysigt som att köra lite lagom långsamt.

 

En sjö kan vara bra men den är ju inte salt. Man blir inte salt om läpparna och sträv i håret.

 

Öland var också fint. Vi hoppade och snurrade från bryggan och fick vatten i örat precis som när man var liten.

 

 Och Betty har fått kattungar, fyra stycken som är väldigt små och snart söta.

 

Och på en sjö kan också en flytande husvagn komma glidandes. Varför kompromissa tänker nog de.                           
                          
                          


RSS 2.0