freesing cold.

Kallt, kallt, kallt.

Här har blivit flera minusgrader, det fryser i näsan när man är ute. Soligt och fint igår, idag var det så disigt att man inte såg skidspetsarna framför sig, blev alldeles yr, var några centimeter ifrån att köra ut i liftspåret. Men ändå glad över att inte bara ramla (bara på väg) och kanske lite mer känsla i åkningen.


Har gymmat, konstaterat att lite mer benstyrka inte skulle vara dåligt, haft sådan mjölksyra ute i snön. När man gymmar med andra blir det ganska lite effektiv tid, mer snack än verkstad men är ju trevligt.

Vi planerar luciatågspex för de "nya" på lördag, får damma av de gamla lussesångkunskaperna, om de finns. Ska bli skoj. Ska vara strutlucia.


Fanny åkte hem igår, ska till sin far i Qatar (notera: rim) här igen nyår någon gång. Miss her.


Jag åker hem över jul, farfars begravning är dagen innan julafton. Julafton hemma hos farmor och farfar utan farfar. Det känns overkligt att ens tänka tanken på något sätt. För någon annan kommer att sitta i hans fåtölj och dela ut julklappar. Han kommer inte vara där och sprida kärlek med ögonen eller kramas underbart hårt. Jag kommer kanske att önska att det fanns någon måne dit man kan kunde åka och stänga av alla känslor.



                                                                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0