Dagens framtid i mina händer.

Tjoho idag är det val. En stor dag. Jag ser med spänning framemot resultatet. Jag kommer bli besviken om det blir en blå regering igen. Och om SD kommer in i riksdagen, riktigt besviken och nästan skämmas en aning. Jag har ännu inte riktigt bestämt vad min röst ska falla på, väger mellan Socialisarna, vänster och de gröna, och lite feministiskt initiativ, det är ett stort beslut jag har i mina händer. Sannerligen. Valvakan blir intressant.

 

Vi vindsurfade igår, alltså det var galet roligt, blåste storm, var snorkallt. Men solen sken. Jag hade på mig typ 5 lager kläder innan och det blåste sand in i ögonen och tanken på att hoppa i vattnet kändes icke så lockande. Men väl i våtdräkten på väg ut i vågorna med en bångstyrig vindsurfingbräda efter sig pumpade adrenalinet och gladhetskänslorna. Det var lite smått svårt att ta sig upp på brädan och sedan få upp seglet ur vattnet, men när man kämpat typ tio gånger och sedan fick upp den en gång och gled iväg några meter var det så värt det. Så man bråkade glatt tio minuter till för nästa wow känsla. Inte ens att komma under vattenytan med huvudet var jätte hemskt, smakade mest bara. Men sen blev det kallt, fötterna och händerna frös som attan efter två timmar. Och uppe ur vattnet skakade man av köld och kroppen var härligt trött. Saltvatten i håret och skavsår i händerna. Jag vill absolut testa igen. Men gärna då med lite mindre vind och kanske en aning varmare. Det var jag och M som var ute med en extremsportklubb, vi blev riktigt peppade på nästa aktivitet. Det var väldigt skönt att få en dag off och komma bort och tänka på helt andra saker.  

 

Det är också ansiktsmask dag idag, har på mig en med en gurka på paketet men som luktar lite rengöring och ser ut som yes diskmedel. Och så praktiskt att den gick att dra bort från ansiktet. Undrar lite vad det var för humbug i den där.
                                   Surfbilder kommer snart. Jag ska bara jobba lite på redigeringen så att det ser ut som att jag står upp på någon liten bild. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0