sondag.

Har idag målat korgstol, inte helt okomplicerat och bakat bröd. Ikväll blev det pannkaks buffé med nutella. hej onyttig helg. Igår tacos, choklad och paj, i fredags rester av godis från torsdagens fiskedamm, torsdag godis.  

 

Vardagsrummet blev kalasbraigt. Ska sy till lite kuddar och sen kommer det bli mycket häng där.

 

I veckan blir det mer fotbollsträning, det rullar på så att säga. Kommer bli en vår med mycket matcher, roligt,roligt. På något sätt känns fotbollen lite med avslappnad nu, när jag är äldre och inte behöver ha huge krav på mig, mina glansdagar har varit och jag behöver inte kämpa för att hitta dem igen, det räcker med att vara okej och ha skoj, och bli glad när man överraskar sig själv. Oftast.

 

Sälen om en vecka och två dagar, tjoho. Laddar in ljudbok i mobilen för att fylla en tågresa på många timmar. Göteborg – Mora, 3 byten med 10 minuter mellan varje. Känner jag SJ väl så kommer något gå åt pipan. Känslan säger liksom att jag kommer att få springa mellan spåren med min rullväska, skidor och pjäxor och svettas lite lätt på pannan, eller så kommer jag svettas lite av att tåget gått utan mig på. Men jag får tillita mig på såna där käcka personer som arbetar på tågen och brukar hjälpa dem med olika anslutningar åt hitan och ditan som gått eller inte gått.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej lollan!

Låter roligt det där med vardagsrummet. har du några bildser så vi som inte är i Lund kan tänka oss in i hur du har det när du hänger där?

Kramar från hemmet på Tjörn

2011-02-07 @ 16:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0